Łukasz K. Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 Witam,mam regiel ss 40a i chce do nie go wpiac taki silnik> http://www.modelemax.pl/product_info.php?cPath=8_19_375&products_id=5704 < czy on wytrzyma takie napiecie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 Witam,mam regiel ss 40a i chce do nie go wpiac taki silnik> http://www.modelemax.pl/product_info.php?cPath=8_19_375&products_id=5704 < czy on wytrzyma takie napiecie ? Czytałem 3 razy ale nie znalazłem jakie napięcie ma wytrzymać ten silnik !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiQ27 Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 utopia, weź poprawkę na ćwierć wieku różnicy Podejrzewam, że Łukasz pyta o to, czy ten silnik wytrzyma 40A, bo taki ma regler. Otóż prąd limituje tu silnik, a nie regler. Regler będzie miał sporo zapasu, to się nie nagrzeje zbytnio. A napięcie zależy od pakietu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 Ale on pyta o napięcie nie prąd a skąd ja mam wiedzieć jaki pakiet ma zamiar podpiąć? SS jest przeznaczony do pracy z pakietami 2-3 cele więc nie powinno być żadnych problemów . Problemem są posty pisane tak jakby zabrakło początku i końca . Upominałem młodzież by czytała swoje posty przed wysyłką na serwer bo nikt domyślał się nie będzie co autor ma na myśli . Ale skoro zlewają to zgodnie z ustaleniami .......... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiQ27 Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 Krzyś - Łukasz to jest dzieciak z podstawówki. Nie wiem, czy i kiedy się uczą o napięciu i natężeniu prądu. Nie jestem pewien, jaki poziom ma teraz fizyka w podstawówce. I nie wiem, czy chcę wiedzieć... :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz K. Opublikowano 22 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 Miq 27 dzieki P.S nie mam jeszcze przedmiotu fizyka ale teraz ide do gimnazjum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiQ27 Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 O zgrozo :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El-Diablo Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 - tyle w formie komentarza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 O zgrozo :shock: Hamerykanizacja, panie, ot co :evil: Ręce i prącie opadają :cry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.