samoszuk Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 mam pytanko, chcę zamienić silnik szczotkowy klasy 480 na silnik bezszczotkowy o lepszych parametrach. Do mojego modelu przełożyłem aparaturę z zestawu spitfire parkzone. Pytanie: jak podłączyć silniczek bez... (z regulatorem)do tejże aparatury, czy bezpośrednio do przewodów zasilających silnik szczotkowy? Dzięki z góry za pomoc Zanim podziękujesz za pomoc przeczytaj regulamin bo litości nie będzie w szczególności po ostatnich wydarzeniach na forum z udziałem kilku użytkowników.Przeniosę temat do odpowiedniego działu ale następnym razem będzie ostrzeżenie za temat w nieodpowiednim dziale .slawekmod. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiQ27 Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 Rany, takie tematy to w "pierwszych krokach" powinny być. No więc kolego orkiestra, pierwsze takty u nas gra się tutaj -> Powitalnia -> http://pfmrc.eu/viewforum.php?f=132 Silnik bezszczotkowy z regulatorem bezszczotkowym podłącza się zamiast silnika szczotkowego z regulatorem szczotkowym. Czyli zasadniczo do aparatury, konkretnie do odbiornika. I do zasilania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.