Rider1000 Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 Po bardzo długim czasie przerwy nadszedł powrót do modelarstwa, którym zajmowałem się od podstawówki ale nigdy o nim nie zapomniałem ani nie wyrzekłem się. Od jakiegoś czasu śledzę rozwiązania, technologię, sprzęt oraz dostępność materiałów czy gotowych modeli i przyprawia to o zawrót głowy. Pewnie część z Was pamięta, że w końcu lat 80 (a wtedy zaraziłem się modelarstwem) Składnica Harcerska była praktycznie jedynym źródłem zaopatrzenia modelarzy nie licząc prywatnego importu z zachodu a balsa rarytasem (poprawcie mnie jeśli się mylę ale chyba dobrze mówię) . Narazie mimo tego, że zaczynałem od modeli swobodnie latających, CO2, na uwięzi czy pływających oraz prostych RC a wszystko to budowane z planów stwierdzam, że jestem praktycznie zielony w temacie. Obecnie o ile czas pozwoli a myślę, że tak będzie chcę powrócić do tej przygody i z Waszą pomocą rozwinąć skrzydła . Pozdrawiam Grzesiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leda_g Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 Witamy kolejnego z nawrotem choroby modelarskiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 Witamy serdecznie Kolejny nawrocony na jedyna sluszna droge Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.