czesiek Opublikowano 26 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2009 Tak nie czytałem wcześniej regulaminu Waszego forum -mój błąd. Liczyłem na to że pytanie można rozwinąć w trakcie dyskusji ,która z miejsca stała się niezbyt przyjemna. Proszę moderatora o usunięcie tego tematu ,nie było sprawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janeczek Opublikowano 26 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2009 No tak jak myslalem ....nie dowiemy sie NIGDY co MU * sie stalo.......... MU * = silnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 26 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2009 czesiek, Nie ma sie co denerwowac - zacznijmy od poczatku Napisz dzien dobry w powitalni (wszyscy sie uciesza ), a tutaj opisz bardziej szczegolowo jaki silnik i takie tam - od razu problem sie rozwiaze - teraz wiele osob nawet nie pisze, bo jest za malo danych. Pozdrawiam 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czesiek Opublikowano 12 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 Wystarczyło zmienic swiecę. Stara wizualnie żażyła ale cos z nią było nie tak. Teraz jest OK. Już kończę bo to jest o silnikach ale lepiej żeby nie przypominało chamowni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.