lech-j Opublikowano 23 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 Nazywam się Lech Józwiak pochodzę z Janikowa koło Inowrocławia,mam 38 lat. Modelarstwem zajmowałem się od zawsze z małymi przerwami mam za sobą budowę kilku modeli. Na tym będę kończył swoją mowę powitalna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 23 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 Witamy na forum wśród innych chorych na tą samą przypadłość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mars_2000 Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 Witam serdecznie dawnego "lokalesa" (sam mieszkałem kiedyś w Mogilnie) wśród braci modelarskiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lech-j Opublikowano 26 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2009 Witam dopiero zobaczyłem kolegę ziomka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.