stan Opublikowano 29 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 ja jutro bede latal na ruczaj, pewnie sobota i niedziela tez zapraszam :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 29 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 CZesc Stan A mozesz powiedziec gdzie mieszkasz? Ja na Ruczaj nie dam rady bo musze byc blisko domu w razie czego ale chetnie bym polatal gdzies w swojej okolicy..czyli okolice Witkowic, placu imbramowskiego, max muzeum lotnictwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stan Opublikowano 29 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 Ruczaj blisko mam na nasze lotnisko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stan Opublikowano 30 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 sobota latam tez na ruczaj dzis fajnie bylo ale nie bylo duzo termiki, dzis tylko 112m udalo sie zdobyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stan Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2007 latam czwartek od 900 do okolo 1700, i caly weekend Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stan Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2007 wyglada ze pogoda na weekend sie sprawdzi latanie gdzie normalnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
levy Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 a na tym ruczaju jest kawalek twardego gruntu ? w ktory to jest miejscu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek w Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 Za przystankim "kampus uj" jest takie zejscie na dol,idziesz tam,laka jest miedzy ulicami skotnicka a gronostajowa(nie chodzi o glowne ulice tylko male uliczki o takich samych nazwach) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.