Bizonik Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 Mam problem z zainstalowaniem phoenixa w wersji 2.0 z aktualizacja do 2.5 na viscie na xp instaluje sie bez problemu. Problem polega na tym ze nie widzi apek ma tylko 2 wpisane apki walkery i nie ma możliwości dołożenia zainstalowania innej. Podłączam DX7 przez interface symek jak wykrywa ale nie zapisuje i nie ma możliwości na prace na niej. Moze ktoś już przechodził przez ten problem lum ma jakiś pomysł na jego rozwiązanie z góry dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 Może uruchom jako Administrator i włącz tryb zgodności z XP lub 98 chociaż to u mnie nie pomogło.Mam Vistę Home Premium Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bizonik Opublikowano 24 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 testowalem juz to i niestety nic nie odnioslo skutku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.