Krzako Opublikowano 29 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 Mam problem z regulatorem firmy Jeti o nazwie Jes 250. Dostałem go od kolegi z klasy który kiedyś interesował się modelarstwem rc. Niestety kolega nie ma do niego żadnej instrucji, a sam nie pamieta jak się go programuje. W internecie szukałem informacji na ten temat, ale nic nie znalazłem, dlatego proszę o pomoc w zaprogramowaniu tego regulatora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 29 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 30 sekund z google: http://www.jetimodel.cz/eng/hlavnien.htm download→oldies→microprocesor controller Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzako Opublikowano 29 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 Byłem na tej stronie, byłem w dziale download... ale jakoś niezauważyłem tego "Manual`s for OLDIES PRODUCTS". Dziękuję bardzo za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.