Grafi Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 Witam wszystkich zakręconych na punkcie modelarstwa Mam na imię Andrzej, wiek 38, pochodzenie jak w opisie. Po dwudziestu paru latach wróciłem do modelarstwa i od paru miesięcy przeglądam to forum. I jestem pod wielkim wrażeniem pokazywanych tu modeli, które wychodzą spod rąk fachowców. Obecnie oblatuje model Michasia od Pana Migdala z Lublina, w międzyczasie była delta Mugiego i nabrałem wielkiej ochoty na jakiegoś depronowyego jeta. Zdecydowałem się na Eurofighter Typhoon i zobaczymy jak mi pójdzie. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 Witamy na forum po 8 latach przerwy zacząłem od Michasia........ nie żąluję model powstał w jeden dzień . Życzę wielu sukcesów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcus Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 Witaj . Niech się namyślę...gdzie ten Namysłów? :wink: Ale Zumi pomoże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.