Gość Anonymous Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 czy może mi ktos powiedziec ila magnesów powinien miec silnik z 12 zebami dałem 15 ale coś zle -grzeje się regul czy ma być 14cie? dziękuję z góry za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawko_k Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 no 15 to na pewno nie o bo jak tu na przemian zrobić przy nieparzystej liczbie. daj 16 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 25 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 Do 12 zębów najlepiej użyć 16 magnesów bo najłatwiej jest wykonać uzwojenie, w swoich silnikach właśnie stosowałem 16 magnesów i nawinięcie ABC http://fast-results.com/lnl/nutpol_pl.htm U góry tabelki ilość zębów, z lewej strony ilość magnesów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.