zuczki Opublikowano 26 Lipca 2009 Opublikowano 26 Lipca 2009 Witam serdecznie mam pytanko gdzie mozna kupić koszyczek na 8 baterii do nadajnika Dynam NE-KO 4 odkupiłem ten nadajnik bez koszyczka i nie mogę go nigdzie dostać
utopia Opublikowano 26 Lipca 2009 Opublikowano 26 Lipca 2009 Koszyczki 2x 4 baterie kupisz w sklepach elektronicznych . Możesz też pomyśleć na zasilaniem lipolem
cobra Opublikowano 26 Lipca 2009 Opublikowano 26 Lipca 2009 Koszyczek to mało pewne rozwiązanie. Lepiej polutować odpowiedni pakiet.
instruktor Opublikowano 26 Lipca 2009 Opublikowano 26 Lipca 2009 Tomek absolutnie nie ma racji ,koszyczek to naprawdę wspaniała rzecz . Podam nawet instrukcję obsługi: Łapiemy za wtyczkę, zamykamy oczy, zakręcamy mocno nad głową i puszczamy .Nie patrzymy gdzie poleciało. :wink: A tak poważnie ,to jak napisał Tomek, połączenia między celami muszą być pewne :czytaj lutowane lub zgrzewane
zuczki Opublikowano 26 Lipca 2009 Autor Opublikowano 26 Lipca 2009 Możesz też pomyśleć na zasilaniem lipolem chyba zdecyduje sie na to rozwiązanie bedzie najprościej bo z tym lutowaniem to nie za bardzo.Tylko czy te lipole do nadajnika to taka dobra rzecz??
mammuth Opublikowano 26 Lipca 2009 Opublikowano 26 Lipca 2009 http://pfmrc.eu/viewtopic.php?t=16991&highlight=zasilanie+nadajnika+lipolem Na poczatek - jest wiecej jak uzyjesz opcji szukaj
zuczki Opublikowano 27 Lipca 2009 Autor Opublikowano 27 Lipca 2009 Dziekuje i przepraszam za moje lenistwo :oops:
Grzegorz Opublikowano 27 Lipca 2009 Opublikowano 27 Lipca 2009 W ubiegłym tygodniu kolega skaleczył Discusa, w którymś momencie zauważył bowiem brak reakcji modelu, za to czarny wyświetlacz w nadajniku. Jako jeden z podejrzanych wystąpił koszyczek (firmowe wyposażenie nadajnika JR).
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.