Miłosz Opublikowano 26 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2009 Witam, Chciałbym się z Wami wszystkimi przywitać. Nie zrobiłem tego od razu po rejestracji, ponieważ miałem multum pytań do Was... Moją przygodę z modelarstwem zacząłem całkiem nie dawno, bo jakiś miesiąc temu. W internecie zobaczyłem pokaz samolotów RC i mnie chwyciło. Na samym początku chciałem kupić cessne 745(ze względu na cenę) lecz po kilku stronach postów zmieniłem zdanie i... Stałem się (jeszcze nie wiem czy szczęśliwym) posiadaczem Focusa ze stajni Pelikan. Pierwsze loty nie były udane lecz myślę, że w przyszły weekend spróbuje ponownie(może już z jakimś pozytywnym rezultatem). Dziękuje i pozdrawiam Miłosz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buwi777 Opublikowano 27 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 Witamy - teraz oficjalnie - i zapraszamy na nasze lotnisko ... może oblot Focusa będzie skueczniejszy :?: :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz Opublikowano 27 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 Czyli do Pana wszystkie informacje dochodzą No chciałbym go oblatać wreszcie bez żadnej kraksy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.