Hukos1 Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 Hej! Mam na imię Hubert. Modelarstwem zainteresowałem się kilka lat temu, a RC dokładnie 7 lat temu. Zakupiłem wtedy aparaturę Graupner MC 12 i model Easy Star na silnik 400. Z różnych powodów wszystko to przeleżało w szafie do dnia dzisiejszego :? Przegladając internet natrafiłem na to forum...i postanowiłem wrócić do RC. Easy Stara mam nadzieję ulotnić jeszcze w tym roku...he,he. A na pierwszy ogień poszedł RWD 5 by Skazoo-wkrótce przedstawię postępy z budowy i mam nadzieję, że i z lotów również! Pozdrawiam wszystkich forumowiczów, Hubert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 Witaj Powodzenia w oblotach ; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 Witam imiennika i życzę miłej zabawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hukos1 Opublikowano 28 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 Również pozdrawiam imiennika! Myślę, że zabawy będzie co niemiara... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.