mikon Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 Witam, Czy są na rynku modele akrobatów EPP typu półmakieta, posiadające pełny kadłub? Dużo jest ofert na "deskoloty" lub cięte CNC uproszczone modele. Czy pozostają modele konstrukcyjne? Pozdr., Michał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz Mesjasz Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 http://www.perfecthobby.pl/kategorie.html?cat_id=111&root=13 jest tego trochę, nawet do 1,4m :wink: Do tego jeszcze modele multiplexa, wybór jest naprawdę spory :wink: Trochę chęci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek rokowski Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 a to zobacz jeszcze watek o moich dwuplatkach w tym samym dziale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikon Opublikowano 28 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 No tak, zapomniałem dopisać że chodzi mi o jednopłata Przeglądałem oferty sklepów i jest tego raczej mało - to co wzbudziło moją ciekawość to modele VA Models, na zdjęciach wygląda OK. Multiplex ma w tej kategorii jedynie parkmastera, ale ten nie dość że drogi, to jeszcze brzydki i dechowaty Pozdr., Michał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwasiu Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 a acromaster?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Rzeźnik Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 A może Miracle 900 ? Albo inny tej samej firmy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jary14 Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 a acromaster?? Też od razu o nim pomyślałem, ale... typu półmakieta, Więc chyba odpada :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milko Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 To pozostaje ci czekać tak jak i mi aż pan Marek wprowadzi do "produkcji" swojego Zlina prawo po środku: http://picasaweb.google.pl/wojt88/PiknikZar2009#slideshow/5360159966476058258 Fotka na szybko, gdzieś był dokładniej "sfotografowany" :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 A wie ktoś może pod jaką klasę i w jakich zawodach można startować modelem np. Yak 54 1,7m ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikon Opublikowano 29 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 To pozostaje ci czekać tak jak i mi aż pan Marek wprowadzi do "produkcji" swojego Zlina Zlinek śliczny Jakieś szczegóły?... Pozdr., Michał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leda_g Opublikowano 29 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 Zlinek śliczny Jakieś szczegóły?... A proszę http://pfmrc.eu/viewtopic.php?p=204959#204959 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.