ToMarkov Opublikowano 30 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 witam, dostalem kabel USB do podlaczenia aparatury do komputera ale mam problem z kalibracja. Otoz w prawym joyu mam przepustnice ruszajac na lewo prawo ... i nie wiem jak poprawnie to skalibrowac ?... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 30 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 na to nie patrz najpierw przeprowadź całą kalibrację z interfejsem potem w programie przypiszesz konkretne drążki do funkcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stach34 Opublikowano 30 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 Siema , mam troche inne pytanko związane z podłączeniem apki. Chodzi o optic'a 6 .Komputer mi go nie wykrywa jako kontroler gier. Podłączam do kompa przez ten kabel i śmiga tylko w FSM'ie a w aerofly i innych nic.. Jak to podłączyć lub ustawić na kompie żeby ładnie śmigało ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 30 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 Trzeba mieć oryginalny symulator... Pachnie mi piractwem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMarkov Opublikowano 30 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 Mi działa poustawialem wszystko ale troche to trwalo zanim sie polapalem i oczywista oczywistość ze "oryginalny" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 30 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 No nie wiem czy oryginalny bo w oryginalnym ustawiać nic nie trzeba Wszystko jest poustawiane poprzez USB Key. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stach34 Opublikowano 30 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 Zawsze sie ustawia... pozatym mój interfejs nie jest na usb tylko na złącze RS 232... Przez usb to poszło by szybko i gładko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 30 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 Przy oryginalnym AFPD jest kontroler i USB Key :] Bez tego go nie uruchomisz i w AFPD jest już automatycznie przy oryginalnym poustawiane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stach34 Opublikowano 30 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 Kicha.. Dzięki za info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.