kojot Opublikowano 31 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 Witam, Potrzebuję pomocy kogoś przebywającego w Wielkiej Brytanii. Chcę dziecku kupić zabawkę, a cholerny brytyjski Amazon nie wysyła tego do Polski. Potrzebuję dobrej duszy, której będzie się chciało przyjąć przesyłkę i wysłać do Polski pocztą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 31 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 No Mammuth, wykaż się :mrgreen: :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 31 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 kojot, masz telefon do mnie to zadzwoń. Mogę zorganizować transport, a jak dobrze pójdzie przyjedzie z nadzorem, bo na wakacje spora ilość rodziny mojej przyjeżdża Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 31 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 No Mammuth, wykaż się :mrgreen: :wink: Coby nie bylo - skontaktowalem sie z kojotem 15 minut zanim napisales posta Grzechu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.