mateoslat Opublikowano 31 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 witam nazywam sie Mateusz pochodze z przemyśla planujac sobie kupic pierwszy zdalnie sterowany model postanowilem zalozyc konto na stosownym forum. Niemoge zalozyc zadnego innego tematu poza tym a szkoda bo mam pare pytań czy w takim razie nurtujace mnie pytania moglbym tu zadac ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gładkilot Opublikowano 31 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 witaj - jesteś nowym użytkownikiem i musisz chwilę poczekać ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 31 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 tutaj użuwa się opcji szukaj a dopiero kiedy nie znajdziesz odpoweidzi zadaj pytanie ! z doświadzenia wiem że na 99% zadawanych pytań przez nowych userów moża bez problemu znaleść tu odpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.