kukulkatom Opublikowano 31 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 Witam wszystkich . Jestem modelarzem od kilku lat. pochodzę z Torunia i dotychczas zajmowałem się modelami swobodnolatającymi, rakietami i latawcami. Od pół roku zaczołem się interesować modelarstwem RC. Jestem w trakcie budowy ślizgu ECO i posiadam 2 modele samochodów spalinowych. Od początku tego roku zaczeło mnie ciągnąć do latania Właśnie kompletuje części do budowy modelu ZEFIR. Tu jest link do stronki z moimi modelami ( w dziale modele kolegów- ponieważ stronka jest kolegi ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kukulkatom Opublikowano 31 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 http://www.rcteamtorun.prv.pl/Start.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czhomik Opublikowano 31 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 WITAMY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.