mjgajewski Opublikowano 31 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 Witam wszystkich na pfmrc! Buszuje po forum już prawie 2 miesiące, ale nie miałem jeszcze okazji się przywitać. :roll: Pochodzę z Gorlic, ale od 6 lat mieszkam w Krakowie. Liczę na to, że w tym sezonie jeszcze uda mi się spotkać któregoś z kolegów z forum na podniebnych podbojach. :wink: W dzieciństwie sklejałem modele kartonowe i plastikowe. Od dłuższego czasu chodziła mi po głowie myśl, żeby sobie znowu jakiś modelik poskładać i tak jakoś wyszedł z tego model RC. W sumie nowe hobby tak bardzo mnie wciągnęło, że w tym miesiącu zamiast zapłacić rachunek za gaz, zamówiłem paczkę w UH... cóż rachunek nie zając nie ucieknie.... :twisted: Przez te 2 miesiące kupiłem i ulotniłem Focusa. Po paru tygodniach zmieniłem w nim silnik na 3f TP 2406-21+ regulator Mag 8 30A + LiPol Flightmax 3s 2,2Ah 20C + śmigło 6x4 (śmiga aż miło). Później nadszedł czas na założenie podwozia i zmianę aparatury. Obecnie składam rwd-5 (kadłub już prawie gotowy). W planach na przyszłość (może najbliższe zimowe wieczory) chcę zbudować jakiegoś akrobata już z balsy (może będzie to Extrim z Artex'u). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gładkilot Opublikowano 31 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.