xks_de Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2009 witam modelarstwem zajmuję się od kilku tygodni zbudowałem na razie półtora metrowego górnopłata nitro (nie umiem nim latać) niedługo będę budować elektryka do nauki latania to tyle narka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gładkilot Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2009 witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2009 a może by tak napisać jak masz na imię , jaką masz wiedzie itp. oraz opisać co to za model zrobiłeś. PS. witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xks_de Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2009 na imię mam Rafał a wiedza jaką posiadam wystarcza na zbudowanie modelu i podłączeniu najprostszej elektroniki (serwa, odbiornik, zasilanie) model jaki zbudowałem to jest jakiś trener ale dokładnie nie wiem jaki został on zbudowany z zestawu kupionego w sklepie modelarskim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Witaj na forum Rafale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.