Mateusz17bl Opublikowano 31 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 ma może ktoś fotki rgulatora hiteca SP-1010 są mi bardzio potrzebne foto tyłu regulatora od tej strony gdzie widać płytke a nie blaszke(radiator)z napisami poniewarz przy uderzenu w ziemie modelem pakiet zniszczył mi jakieś tam rezystory czy coś ja nieznam sie na tym i kumpel mi to naprawi ale było by mu łatwiej gdyby widział to przed wypadkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 31 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 Wstaw swoje to porównam PS. Ortografia chyb anie jest twoją mocną stroną może może, a nie morze ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_F3J Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Wiadomość od Mateusz17bl : To nie mój regulator, mam taki sam tylko mój zabrał kolega który ma go naprawić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Bardzo proszę, piszcie jakieś konkretniejsze tytuły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacqubes Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Ja polecam images.google.pl Oto przykład: Fotka z images.google.pl Konkretnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 regiel jak wygląda to wiem bo takowy mam Wstaw fotkę ze szczegółami o które ci chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.