Gooth Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Witam serdecznie, jako nowy człek w tej dziedzinie, licze na to, że będe miał możliwość znalezienia tutaj odpowiedzi na pytania początkującego z zakupionym już modelem, pozdrawiam, Paweł! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mjgajewski Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Witaj! Lepiej było by tu zajrzeć przed zakupem modelu... :wink: Na pewno znajdziesz tutaj masę pomocnych informacji. Pochwalisz się jaki model już masz... 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gooth Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Mam asw-28, a jestem z kolegą w trakcie budowy RWD 5 Chyba źle nie jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mjgajewski Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 No rzeczywiście, najgorzej nie jest... :wink: Właśnie kończę kadłub mojego rwd'ciaka :jupi: Na jakim etapie ty jesteś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gooth Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Na etapie gromadzenia materiałów, hehehe. Masz może jakiś komunikator, z chęcią bym pogadał o RWD i o pracach nad nim ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mjgajewski Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Posłałem ci nr gg. Nie mam praktycznie żadnych zdjęć z budowy (na forum jest tego pełno), ale na pewno pochwale się na forum zdjęciami gotowego modelu. :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.