Adlar Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Witam - mam na imię Robert, mieszkam w Warszawie. Jestem początkującym modelarzem, od jakiegoś roku latam modelami rc. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barabasz Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Witaj Robercie - mam nadzieję, że to forum i jego użytkownicy pomogą Ci nie raz oraz, że i Ty z czasem odwdzięczysz się tym samym innym użytkownikom. Gdybyś jeszcze był łaskaw podać do której zdałeś klasy, to łatwiej nam wszystkim będzie się kontaktować, gdyż z awataru Twego nie sposób jest to wydedukować :wink: Pozdrawiam, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adlar Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 W klasie to ja siedziałem parę(naście) lat temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.