Vatgern Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Witam i pozdrawiam wszystkich forumowiczów. Jestem osobą, w której bakcyl modelarstwa, zaszczepiony w czasach podstawówki, uaktywnił się po okresie "hibernacji". Świat poszedł do przodu i dlatego mam nadzieję dzięki temu szacownemu forum nadrobić teoretyczne i praktyczne zaległości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Witaj - sluzymy pomoca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob Mc Fly Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Witaj na pokładzie . Byłoby miło gdybyś jeszcze ujawnił nam swoje imię (na pewno masz ładne :roll: ) i może jeszcze ile to wiosen w swoim żywocie już dane Ci było oglądać :wink: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatgern Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Wiek widoczny w profilu a na imię mam Marcin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob Mc Fly Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Bo wszystkie Marciny to fajne chłopaki :wink: . Wiek widoczny w profilu Chyba przez ten upał refleks mi siada, za późno zajarzyłem :oops: . Trochę ta hibernacja trwała :roll: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatgern Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Trochę ta hibernacja trwała :roll: . To zależy od dziedziny... jeszcze kilka lat temu "bawiłem się" w modelarstwo plastykowe. Za to dobrego nadajnika RC nie trzymałem w ręku jakieś 17 lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiQ27 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Witamy. PS. Sapkowski na półce ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.