dejacek Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 witam modelarzy. Jako nastolatek bawiłem się trochę w modelarstwo głównie szybowce wolnolatające (szybkospadające), znałem na pamięć książkę "budowa i pilotaż radiomodeli" autorstwa bodajże Wojciechowskiego. Po latach wróciła chęć by spróbować swoich sił no i stałem się posiadaczem Cessny 480 znanej chińskiej firmy "Pelikan". W tym temacie poproszę Was o pomoc ale już w odpowiednim dziale:) Oczywiście w miarę swojej wiedzy postaram się też pomagać potrzebującym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiQ27 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Witamy. Stara gwardia wraca "na łono", jak widzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.