Henry Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Witam!! Jestem Heniek. Obecnie na emeryturze. Od kilkudziesięciu lat zajmuje się silnikami modelarskimi, szczególnie samozapłonowymi. Jest to moje hobby i wielka pasja. Uwielbiam je remontować, dorabiać cześci i uruchamiać. Wielką frajdę sprawia mi, gdy po dokonaniu takiego remontu silnik pięknie zapali tak jak powinien. Obecnie posiadam w swojej kolekcji kilkanaście silników. Są to przede wszystkim silniki produkcji byłego ZSSR oraz DDR. Silniki kupuje na allegro, często niekompletne, które później remontuję, jak już wspomniałem wcześniej. Mam spore doświadczenie jeżeli chodzi o eksploatacje silników samozapłonowych. W razie jakichś pytań bardzo chętnie odpowiem. Witam raz jeszcze! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gładkilot Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2009 witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.