instruktor Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Ale ten kołpak niestety nie jest orginalny :cry:
Gość Anonymous Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Opublikowano 29 Sierpnia 2009 mnie się wydaje że kołpak raczej jest oryginalny, może trochę przepolerowany, niestety gaźnik dałem inny i rozpylacza nie mam wcale. Ale coś wykombinuję.....
instruktor Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Opublikowano 30 Sierpnia 2009 ja mam dwa takie silniki i dlatago tak napisałem W poniedziałek wyciagnę pudełko z zakamarków szafy w modelarni i zrobię fotke
Gość Anonymous Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Opublikowano 30 Sierpnia 2009 w takim razie wrzuć foto to można będzie porównać...
Piroman1024 Opublikowano 1 Września 2009 Opublikowano 1 Września 2009 Moim zdaniem kołpak jak najbardziej oryginalny, miałem ze sześć takich silników w tym kilka prosto z pudełka. Istnieje jeszcze ewentualność że w różnych latach produkcji kołpaki nieco się różniły, ja osobiście widziałem ten silnik w wersji z głowicą GSK-1 oraz z głowicą na standardowe świece wkręcane, więc może i kołpaki robili różne. Pozdrawiam
instruktor Opublikowano 1 Września 2009 Opublikowano 1 Września 2009 obiecałem fotki i oto one Oczywiście jest jedno małe ale.... te silniki są innego typu :oops:
Gość Anonymous Opublikowano 2 Września 2009 Opublikowano 2 Września 2009 tiaaa.... Uczymy się całe życie i wcale mądrzy z tego świata nie odchodzimy
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.