instruktor Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Ale ten kołpak niestety nie jest orginalny :cry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 mnie się wydaje że kołpak raczej jest oryginalny, może trochę przepolerowany, niestety gaźnik dałem inny i rozpylacza nie mam wcale. Ale coś wykombinuję..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2009 ja mam dwa takie silniki i dlatago tak napisałem W poniedziałek wyciagnę pudełko z zakamarków szafy w modelarni i zrobię fotke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2009 w takim razie wrzuć foto to można będzie porównać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piroman1024 Opublikowano 1 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 Moim zdaniem kołpak jak najbardziej oryginalny, miałem ze sześć takich silników w tym kilka prosto z pudełka. Istnieje jeszcze ewentualność że w różnych latach produkcji kołpaki nieco się różniły, ja osobiście widziałem ten silnik w wersji z głowicą GSK-1 oraz z głowicą na standardowe świece wkręcane, więc może i kołpaki robili różne. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 1 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 obiecałem fotki i oto one Oczywiście jest jedno małe ale.... te silniki są innego typu :oops: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 2 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 tiaaa.... Uczymy się całe życie i wcale mądrzy z tego świata nie odchodzimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.