Adam B Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Witam czy taki silnik i regulator będzie dobry do Latającego skrzydła kilera z pakietem Turnigy A może coś innego do ceny 70zł ?? (czyt. regiel i silnik) Pakiet to raczej będę kupował ten co podałem w linku Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Zaproponowany przez Ciebie zestaw, powinien bardzo dobrze sprawdzić się w Kilerze. Trzeba by go zamontować za wręgą czyli na zewnątrz kabinki, ale to w niczym nie przeszkadza.Tylko nie sądzę, żeby jego cena zmieściła się w 70 PLN :? No chyba że kupujesz w Hobby City. Z tanich zestawów napędowych mógłby być np. taki http://www.perfecthobby.pl/detale.html?id=1229 Ja go używam w moim Kilerze. Szaleństwa przy nim nie ma, ale do spokojnego latania może być. Trzeba tylko ośkę przesunąć na dugą stronę rotora, ale to 2 minuty pracy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidpro92 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2009 a cy ktoś wie coś więcej na temat tego regulatora czy jest programowalny jeszcze pod innymi względami, jeśli tak to jakimi, i czy programuje sie go z drążka gazu czy z karty. Jeśli ktoś wie prosiłbym o odp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam B Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Zaproponowany przez Ciebie zestaw, powinien bardzo dobrze sprawdzić się w Kilerze. Trzeba by go zamontować za wręgą czyli na zewnątrz kabinki, ale to w niczym nie przeszkadza.Tylko nie sądzę, żeby jego cena zmieściła się w 70 PLN :? No chyba że kupujesz w Hobby City.Z tanich zestawów napędowych mógłby być np. taki http://www.perfecthobby.pl/detale.html?id=1229 Ja go używam w moim Kilerze. Szaleństwa przy nim nie ma, ale do spokojnego latania może być. Trzeba tylko ośkę przesunąć na dugą stronę rotora, ale to 2 minuty pracy. Dzięki za odp. wiesz ja się będę uczył latać to jak mówisz że szału niema to ok bo do nauki z szybkim modelem to będzie ciężko. Czy w tym zestawie co podałeś to jest mocowanie na śmigło i czy to śmigło będzie ok do lipola 3s :?: :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Czy w tym zestawie co podałeś to jest mocowanie na śmigło i czy to śmigło będzie ok do lipola 3s W tym zestawie nie ma piasty, trzeba za parę złotych dokupić piastę na os 3 mm, np coś w tym stylu http://www.perfecthobby.pl/detale.html?id=829 Śmigło z tego zestawu może być użyte z zasilaniem LiPol 3s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam B Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2009 dzięki raz jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.