ratownik12 Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2009 witam jestem Seba, modele kusiły mnie od dłuższego czasu, ale dopiero ostatnio, dzięki moim urodzinom zostałem zaopatrzony w big lamę i z niemalejącym zapałem ćwiczę. Plan lotów na jutro: ogródek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buwi777 Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2009 witam jestem Seba modele kusiły mnie od dłuższego czasu ale dopiero ostatnio dzięi moim urodzinom zostalem zaopatrzony w big lamę i z niemalejącym zapalem ćwiczę plan lotów na jutro : ogródek Witamy z małym, aczkolwiek ważnym ale: prosimy o interpunkcję ( wiesz - takie kropki, przecinki i inne pomiędzy wyrazami lub na końcu zdania ). ps. dodaj jeszcze wiek ( tzn. ile masz lat ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ratownik12 Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Przepraszam, już się poprawiam. Mam 22 lata i mieszkam sobie w Starych Babicach pod Warszawą, ale pewnie i tak bardziej naprowadzająca - przynajmniej dla niektórych - będzie informacja, że to koło Koczarg, do lotniska mam 10min rowerem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł R Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Cześć. Model na plecy? :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ratownik12 Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Hehe Na lotnisko jeżdżę rowerkiem popatrzeć, jak się podszkolę to oczywiście heli w samochód i będziemy działać. Na razie podbijam salon i ogródek - jak nie wieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Witaj :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.