xks_de Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Witam. Kupiłem sobie regulator ROXXY BL-CONTROL 825 i nie wiem jak go zaprogramować, więc poszukuję instrukcji, najlepiej po polsku ale może być też po angielsku. W zestawie była instrukcja ale nie za bardzo umiem angielski. Może ktoś ma taki regulator i mógł by napisać jak go programował? Aha, zapomniałem dodać że w temacie, który jest przyklejony w tym dziale jak kliknę na instrukcję do tego regulatora to mi się nie wyświetla. :cry: PS. Na razie nie mogę go podłączyć do zasilania ponieważ nie mam jeszcze ładowarki do lipoli. Za odpowiedź z góry dzięi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xks_de Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 mam już ładowarkę, podłączyłem silnik do regulatora wszystko działa dobrze, można płynnie regulować obroty tylko nie wiem jak zaprogramować żeby wyłączał dopływ prądu gdy w akumulatorze będzie za małe napięcie i jak zaprogramować hamulec ? a i jeszcze jedno pytanie: poco są takie trzy druciki wystające z regulatora? ps. sorry że pisze nowego posta zamiast edytować poprzedniego, ale tamtego tak dawno pisałem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Z panem google w jakieś 60 sekund znalazłem tą instrukcję :evil: Tu masz na talerzu http://rcskorpion.pl/pliki/manual/blcontrol8_5.pdf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.