sawik Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Marcin wita wszystkich Sz.P. Przeglądając cichaczem forum, zaważyłem notoryczne opier*** wystawiany nowym userom przez "Starszyznę" za nie odwiedzenie tegoż działu:D Wiec chcąc uniknąć losu zje***ej burej ... Melduję się posłusznie!:> hm.. należało by chyba coś o sobie napisać... Obecnie mieszkam na wesołej pipidówce, 5km od Grodziska Mazowieckiego. Przez wiekosć życia mieszkałem w Ząbkach/Wawie, więc czuje się jak na zesłaniu (chociaż ma to ogromne plusy -> cisza, spokój, dziki zwierz odwiedzający trawnik i co najważniejsze duuużo przestrzeni do latania:)) Modelarstwem zajmuję się od 3miechów - > Konkretnie to w połowie maja dostałem focusa -> długa historia;P Trzy dni męczyłem się z ulotnieniem tej chińszczyzny. Problemem było ślizgające się śmigło (jestem aż takim noobem w materii modelarstwa:)) Na obecną chwilę focus leży na półce:( (po wylataniu ok 120h siadło jakieś cudo w elektronice) więc zająłem się kompletowaniem materiałów (no i wiedzy;)) na budowę toto7 & t.2... Zawodowo/Rodzinnie/z zamiłowania zajmuję się rekonstrukcja/odbudową pojazdów zabytkowych, youngtimer-ów i custom cars (blacharstwo - oldschoolowe - cynowanie, koło angielskie, mlot resorowy -itp., mechanika - głównie wszelkie V-ki, lakiernictwo - ciągle pracuje nad uzyskaniem lustrzanej powłoki bez mory , od niedawna tapicerka i stolarka) i w tej materii mogę zadeklarować swą skromną pomoc - chociaż po 3 latach pracy ciągle jeszcze cholernie dużo mi brakuje do miana eksperta, zwłaszcza że złamanym nosem czuje tutaj dobrych fachowców;P OMG!! rozpisałem się jak telenowela:D Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł R Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Chociaż jedno oryginalne powitanie nie wiem czy lepsze ale Witaj :ble: EDIT: I za te ****** "Starszyzna" też może się przyczepic :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.