sawik Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Marcin wita wszystkich Sz.P. Przeglądając cichaczem forum, zaważyłem notoryczne opier*** wystawiany nowym userom przez "Starszyznę" za nie odwiedzenie tegoż działu:D Wiec chcąc uniknąć losu zje***ej burej ... Melduję się posłusznie!:> hm.. należało by chyba coś o sobie napisać... Obecnie mieszkam na wesołej pipidówce, 5km od Grodziska Mazowieckiego. Przez wiekosć życia mieszkałem w Ząbkach/Wawie, więc czuje się jak na zesłaniu (chociaż ma to ogromne plusy -> cisza, spokój, dziki zwierz odwiedzający trawnik i co najważniejsze duuużo przestrzeni do latania:)) Modelarstwem zajmuję się od 3miechów - > Konkretnie to w połowie maja dostałem focusa -> długa historia;P Trzy dni męczyłem się z ulotnieniem tej chińszczyzny. Problemem było ślizgające się śmigło (jestem aż takim noobem w materii modelarstwa:)) Na obecną chwilę focus leży na półce:( (po wylataniu ok 120h siadło jakieś cudo w elektronice) więc zająłem się kompletowaniem materiałów (no i wiedzy;)) na budowę toto7 & t.2... Zawodowo/Rodzinnie/z zamiłowania zajmuję się rekonstrukcja/odbudową pojazdów zabytkowych, youngtimer-ów i custom cars (blacharstwo - oldschoolowe - cynowanie, koło angielskie, mlot resorowy -itp., mechanika - głównie wszelkie V-ki, lakiernictwo - ciągle pracuje nad uzyskaniem lustrzanej powłoki bez mory , od niedawna tapicerka i stolarka) i w tej materii mogę zadeklarować swą skromną pomoc - chociaż po 3 latach pracy ciągle jeszcze cholernie dużo mi brakuje do miana eksperta, zwłaszcza że złamanym nosem czuje tutaj dobrych fachowców;P OMG!! rozpisałem się jak telenowela:D Pozdrawiam
Paweł R Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Chociaż jedno oryginalne powitanie nie wiem czy lepsze ale Witaj :ble: EDIT: I za te ****** "Starszyzna" też może się przyczepic :devil:
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.