mammuth Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Jego statnia wizyta: Dzisiaj 14:45 .... Nie wiem czemu mamy sie z nim kontaktowac na PW ??? Jak po kolejnej wizycie sie nie odezwie tutaj to temat leci do Archiwum, a kolega dostaje nagrode. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalpllc Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 sorki kompletnie wyleciało mi to z głowy po 2 przeważnie włączam rano kompa i odrazu pfmrc i tak zostaje otworzony w przeglądarce więc wydaje się ze jestem ale mnie niema byłem bardzo zamyślony nad zakupami w HC i kompletnie zapomniałem więc wszystkich serdecznie przepraszam !! a co do silnika nie znam więcej parametrów ale to jest chyba już niepotrzebne bo raczej kupie nowy silnik i regiel bo z tym nie polatam a więc wszystkich przepraszam za moje zamyślenie się w sumie to boje się celników i to przez nich zapomniałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 EDITED Stwierdziłem, że nie będę robił problemu. Temat kwalifikuje się do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.