Rafał Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Witam wszystkich forumowiczów, od zawsze miałem mniejsze lub większe ciągoty w kierunku modelarstwa, ale nigdy nie doszło do poważniejszych rezultatów. Ostatnio te ciągoty stały się na tyle wyraźne, że postanowiłem coś z tym zrobić. Trochę poszperałem w internecie na temat modelarstwa i apetyt momentalnie urósł. Mam nadzieję, że z Waszą pomocą będzie mi łatwiej zacząć przygodę z modelarstwem we właściwy sposób :-). PS. Chętnie nawiążę kontakt z modelarzami z okolic Katowic, Bytomia chętnymi udzielenia kilku dobrych rad. Pozdrawiam, Rafał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiQ27 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.