Janek Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 dzieki za sugestie, postaram się to zmierzyć jak tylko będę mógł, teraz jestem 350km od silnika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 13 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 Janek i co udało się znaleźć przyczynę?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek Opublikowano 13 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 Niestety nie, zmierzyłem silnik tak jak sugerowaliście i nie wykazuje jakiś wielkich anomalii, ale inna sprawa że mierzenie zwykłą suwmiarką (innej nie mam) nie jest zbyt dokładne.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slawek_9000 Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 napisz może do producenta że coś takiego się stało z silnikiem, mozesz nawet po polsku na pewno zrozumieją. Wg mnie to raczej trudno żeby w silniku z - było nie było renomowanej wytwórni- były jakieś przekoszenia czy skrzywienia, o ile nie wjechał w glebę z dużej wysokości. Wg mnie to objawy wskazują na spalanie detonacyjne, albo na uruchamianie przy mocno zalanym silniku, ale o to nie podejrzewam doświadczonego modelarza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.