Bolik Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Witam, kupilem sobie mustanga P-51 , 4-kanałowy, myslalem ze latanie takimi modelami jest proste. Szybko zszedłem na ziemie a raczej mój samolot ! Poskładalem go ale mimo wszystko nie bede nim narazie latał. Krótko mówiac zachowalem sie jak rasowy Polak, nie czytajac instrukcji. Ale to nadrobiłem nauką na symulatorze i kupiłem Cessne 745. Odbyłem kilka lotów tym samolotem i wyszło wspaniale, piekne starty i lądowania. Mój problem polega na tym że przy zalączonych pakietach lata sie tylko ok 10 min. Nie wiem czy moge zadac tu pytanie czy mam otworzyc nowy post? Jaki powinienem kupić pakiet do tego modelu, bym mógł latać i uczyć sie dłużej niz 10 min? Pozdrawiam wszystkich forumowiczów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Witaj. Otworz nowy post, a najlepiej poczytaj najpierw co i jak - powinienes znalezc odpowiedzi bez problemu Powodzenia w oblotach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 WiTAJ ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.