xks_de Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Witam. Mam problem z uruchomieniem programu fms 2.0 alpha 8.3. Jak klikam na ikonę wyskakuje że wystąpił problem z aplikacją fms ... Może potrzeba jeszcze jakiś inny program? Jeśli tak to jaki? Za odpowiedź z góry dzięki :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jary14 Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Pierwsze i podstawowe pytanie... Vista ?? Jeśli tak, to nie jest takie proste, żeby w ogóle tam odpalić FMS (choć muszę się pochwalić, że mi się udało ) a jak już się uda to i tak nie będzie działał w 100%... smutna prawda... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xks_de Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 nie mam visty tylko xp a udało mi się odpalić fms 2.0 alpha 7 ale 8.3 i 8.5 się nie udało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jary14 Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 oooo to nie wiem o co chodzi... u mnie wszystko śmigało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody25 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 reinstall FMS albo stery do grafiki.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xks_de Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 sterowniki do grafiki na pewno nie bo niedawno miałem formatowany komp, a przed formatem wszystko działało ps. co to jest reinstal? usunięcie programu i zainstalowanie od nowa? jeśli tak to nie działa, już robiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 W jakiej rozdzielczości pracuje twoja karta graficzna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xks_de Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 to nie powinno mieć znaczenia bo przed formatem fms działał (8.3) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 To faktycznie nie powinno, choć mi przestał działać po podpięciu monitora o wyższej rozdzielczości. Obraził się i już. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.