konradbo Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Witam czy ma ktoś schemat połączenia MC19 (nauczyciel) z MX12 (uczeń) wiem, że to gniazdo: http://www.rokemodell.de/x-int/fr/produits/gr/gr3290.19fr.htm i kabel mono-stereo ale , jak to połączyć we własnym zakresie ? z pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Konrad ,przecież Olek nie musi latać na kablu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konradbo Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Olek nie ale ostatnio córka latała na symulatorze i też by chciała spróbować Zdrowych i bezwietrznych Świąt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czhomik Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 u mnie w Graupnerze MC12 wygląda to następująco może na coś się przyda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 czhomik, MC19 to troche inna półka aparatur konradbo, jak możesz napisz do mnie na GG 466325, to ci wytłumacze, a poźniej ty opiszesz to tu w wątku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czhomik Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Motyl ja wiem że to wyższa półka aparatur dlatego napisałem może na coś się przyda a obrazek miałem (kiedyś dla kolegi przygotowałem ) więc pomyślałem że może coś się przyda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 czhomik, zaufaj mi że oprócz Producenta niewiele maja cech wspólnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czhomik Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 nie no oczywiście wierze wierze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konradbo Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Motyl jak będziemy na lini to się odezwę choć prościej byłoby do Ciebie zadzwonić jeśli można oczywiście obiecuję, że opiszę wszystko dla potomnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.