Wieczu Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Dobra uspokojcie sie, nie o to chodzilo w tym temacie Bartek-A rzutka naprawiles podobno cos sie stalo jak krzysiek rzucal nim?? Ta 1,5m ma fajny kadlub podoba mi sie Co do Spirita rozdzielacz do lotek niebedzie potrzebny, mechanizacja lotek jest juz gotowa. Zostalo mi tylko wkleic hak (co wlasnie robie na zywicy 5min), i wkrecic dzwignie do klap oraz ustawic wszystko w nadajniku. Niewiem jak zrobic to ale zaraz poszukam gdzies w internecie polskiej instrukcji do flasha5x. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek w Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2007 spoko tylko pekl pylon mocujacy skrzydlo wiek ktos jakie warunki sa na durbaszce? Bo mysle jakie modele zabrac 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janik Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2007 jesli chodzi o polska instrukcje do flasha 5x znajdziesz ja tu http://larsd.republika.pl/flash5x.html A modelik pierwsza klasa...nie zapomnij o filmie z oblotow :wink: pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wieczu Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2007 dzieki za link napewno cos nakrece jesli mi wczesniej bateria w aparacie niepadnie xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wieczu Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Witam, Spirit lata super rewelacja. Na zboczu przy wietrze 6m/s spisuje sie swietnie Zajalem nim 2miejsce w zawodach f3f Bartek (Gordon) byl 1 gratulacje . Spirit zaliczyl swoj pierwszy Air Combat stracilem jastrzebia, wlasciwie niestracilem zmasakrowalem;/ pocialem na czesci balsowy modelik:) Niema co juz naprawiac a spiritowi nic sie niestalo. Natomiast przy londowaniu dosc ekstremalnym urwalem statecznik pionowy i nadlamalem kawalek kadluba. Zywica 5min i w gore;) natomiast przy innym londowaniu niewylaczylem klap co spowodowalo urwanie trybow w conrad'zie es-05 (niemialem innych serw na klap xD). Ogolnie nic dodac nic ujac model rewelacja jak dla mnie. Filmu z oblotu niestety niema ale zato sa zdjecia. Narazie 2, wkrotce dodam cos wiecej. http://www.szabatowski.livenet.pl/elektryki/IMG_1446.jpg http://www.szabatowski.livenet.pl/elektryki/IMG_1499.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek w Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Spirit zaliczyl swoj pierwszy Air Combat stracilem jastrzebia, wlasciwie niestracilem zmasakrowalem;/ pocialem na czesci balsowy modelik to bylo piekne ze 100metrów nurkowanie prosto w inny model,polecialy dzazgi,nawet bowdeny i popychacze przeciete :jupi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.