MiQ27 Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Witam. Kolega raczej małomówny ? :wink:
robraf Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Opublikowano 27 Sierpnia 2009 witamy w gronie braci modelarskiej, może coś więcej o sobie? ;]
Gość horn3t Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Z doświadczenia wiem że czasem na początku lepiej mniej gadać a więcej słuchać (czytać). O sobie no cóż mam na karku 41 wiosen modelarstwo jest moja pasją od wielu lat. Dawno temu dłubałem spalinowe uwięziówki (o RC mogłem tylko marzyć), potem z wielu względów przestałem majstrować modele łatające a poszedłem w modeliki redukcyjne 1/48 i trochę pancerki 1/35. I tu się pojawia pytanie co ja tu robię, ano syn mój zachorował na modelarstwo i coś tam sobie majstruje tak ze nawet dobrze lata. Wiec postanowiłem że może i coś ja zbuduje RC – ale trzeba się poduczyć myślę że jest tu kopalnia wiedzy. Pozdrawiam całą brać modelarską.
utopia Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Skoro dwóch zapaleńców w rodzinie to na pewno pójdzie łatwiej .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.