Damian-str Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Witam. Czy ma ktoś z was może film przedstawiający lot programu F3M 2009-2010National, albo opis figur w języku polskim. http://www.rctorun.pl/f3m/program.html Nie wszystkie figury wiem jak wykonać. Chciałem trochę potrenować akrobację, a nie latać bez większego seneu. A przy okazji, jak wykonać figurę przedstawioną w tym filmie w 2.52min(mam wrażenie że to już gdzieś było ale nie mogę znaleźć ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boogie Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Najlepszy jest zawsze filmik: Lotki decyduja o szybkosci obrotu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian-str Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 A ma ktoś film, lub opisy figur z programu :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekzak Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 A ma ktoś film, lub opisy figur z programu :?: Polski opis figur przygotowujemy na nasze Zgrupowanie F3M w Toruniu . Jeżeli ktoś przywiezie do nas na zgrupowanie sensowną kamerę to nagramy video z programem F3M National na lata 2009-2010, (podobnie ja zrobiłem to do poprzedniego programu F3M - Program National F3M 2007-2008) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekzak Opublikowano 10 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 A ma ktoś film, lub opisy figur z programu :?: Tak jak obiecałem nagrany lot do programu F3M NATIONAL na lata 2009 - 2010 Lot nagrany na zgrupowaniu F3M w Toruniu w dniach 26-27 wrzesień 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.