Fenomen Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Dzień dobry. Zacząłem przygodę z modelarstwem właściwie to tydzień temu No ale kiedyś trzeba. Mam 18 lat i jestem z Piły. Szukałem informacji czy ktoś jest z okolic bo przecież jest tutaj ogromne lotnisko aero klubu Pilskiego i często widzę latające modele ale nie znalazłem niczego ani nikogo. Dziwi mnie jedynie fakt, że nie zainteresowałem się tym bardziej na poważnie wcześniej. W końcu na pas startowy lotniska mam 300m ;p (Domek przy płocie lotniska) Niedługo zakupie pierwszy model i na pewno podzielę się wrażeniami z pierwszego kreta ;p
mammuth Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Opublikowano 29 Sierpnia 2009 W końcu na pas startowy lotniska mam 300mDochodze do wniosku, ze mieszkanie tak blisko lotniska powinno byc karalne Zazdroszcze.. Witaj na forum
Osa Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Witam! Dołączam do grona "zazdraszczających". Ale Mammucik karać nie będzie mam nadzieję...
mammuth Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Ale Mammucik karać nie będzie mam nadzieję...Gdybym mial zazdroszczacych karac - to sobie bym musial z "pincet" punktow dac XD
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.