jary14 Opublikowano 27 Września 2009 Opublikowano 27 Września 2009 No to jeszcze czekam na oblot Rapiera, bo chcę się dowiedzieć, z którym silnikiem model się lepiej sprawuje
rapier Opublikowano 27 Września 2009 Autor Opublikowano 27 Września 2009 mowisz i masz....Model strasznie nerwowy i szybki ale chetnie zobacze jaki Ty dales silnik, i jak go zamontowalez ze nic nie ociera. Podczas latanie nemesis latal jako ostatni i ranio juz robila sie termika. Mysle ze za nisko lecialem i dostalem podmuch i stracilem na chwile kontrole co skonczylo sie jak sie skonczylo http://www.vimeo.com/6780304 Za tydzien znow latanie;-) Model czysto zlamany na pol wiec nie ma nad czym plakac
jary14 Opublikowano 27 Września 2009 Opublikowano 27 Września 2009 Pod koniec filmu, aż powiedziałem "AŁA" xD Nie wyglądało to fajnie... u Ciebie jest jak typowy pylon - szybki jak ch... ale chyba rzeczywiście przyda się tam jakieś expo, bo widać, że bardzo nerwowy. Normalnie daliście mi do myślenia, bo ja nie mam Nemesisa z EPP i jak mi coś nie pójdzie to już nie będzie co zbierać
Milko Opublikowano 27 Września 2009 Opublikowano 27 Września 2009 chętnie zobaczę jaki Ty dałeś silnik, i jak go zamontowałeś że nic nie ociera. Nie wiem czy to do mojego modelu czy do Czarka :wink: , ale u mnie tak to wygląda:
jary14 Opublikowano 27 Września 2009 Opublikowano 27 Września 2009 No nie do mojego, bo mój narazie leży w pudełku (już od 1,5-2 lat) i cały czas się zastanawiam, czy go ulotnić Myślę, że jeśli chodzi o pilotaż to już dorosłem (mam nadzieje) tylko teraz się nad osprzętem zastanawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.