Gość Anonymous Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Witam! Mam prośbę czy moglibyście podesłać mi adresy sklepów modelarskich w Niemczech? Lub co mam wpisać w googlach by takowe adresy się pokazały? Pozdrawiam, Bartek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 http://www.google.de/search?hl=de&q=Modellbau+&btnG=Suche&meta= troche myślenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Wybacz ale nie znam niemieckiego i nie wiedziałem co mam wpisać, a nikt w rodzinie u mnie nie mówi po niemiecku, a jak już to w stopniu mocno podstawowym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 a ja jestem urodzonym niemcem? nie ale potrafie wykorzystywać internet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.