zuczki Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Cześć dzisiaj latałem 2 raz moim rwd 5.Pierwszy oblot mialem wczoraj.Dzisiaj zaliczyłem 3 krety z czego jeden konkretny.Poszedl mi kadlub w miejscu gdzie jest mocowanie silnika.W sumie nic powaznego jak na takie kraksy.Mam pytanie jak to najlepiej naprawić??Wyciąć dziób i wstawić nowy??Proszę o poradę z góry wielkie dziękuje.Oto fotka http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/acf07fd124eb28bc.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk Potocki Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Moim zdaniem tak było by najlepiej albo wyrównać ten i wsadzić parę płaskowników na przód kadłuba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMarkov Opublikowano 1 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 zuczki, zrob nowy, kilka h pracy ja wlasnie koncze moj drugi kadlub i ponowne obloty planuje pod koniec tygodnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.