grzegorz0812 Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Witam od jakiegoś czasu nosze się z zamiarem złożenia rc Savage X 4.6 oczywiście z fabrycznych częsci tuningowych ponieważ nie stać mnie na wydanie ok 2000 zł. na to.Zdaje sobie sprawe z faktu że wyniesie mnie to drożej,ale ta satysfakcja !!!! no i nie zalezy mi na czasie więc moze to trwać kilka miesięcy. Dopiero wdrażam sie w temat więc tu pytanie do kolegów czy za pomocą internetu kompletny laik może coś takiego dokonać?. No i czy ktoś mądry mógł by mi przygotować listę częsci do takiego modelu i namiary na konkurencyjne ceny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klodzik Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 :shock: Dobre!!! Jeśli nie stać Cię na wydanie 2000 zł a stać Cię na wydanie 300 zł to kup auto na Allegro. Pojeździsz, a jak Ci się zepsuje - nasz sporo wolnego czasu - ponaprawiasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwasiu Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Składanie z części wyniesie Cię na pewno parę razy drożej niż to 2000zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiQ27 Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 grzegorz0812, jesteś zielony w temacie i chcesz od razu zmontować od zera takiego potwora, w dodatku spalinówkę. czy za pomocą internetu kompletny laik może coś takiego dokonać?Oczywiście, że może. Po miesiącu czytania o samochodach laik będzie miał jako takie rozeznanie w temacie i przestanie być laikiem. Fora tematyczne (np. rcauto.pl), :szukaj: , :google: itp. czy ktoś mądry mógł by mi przygotować listę częsci do takiego modelu i namiary na konkurencyjne cenyOczywiście, Ty sam osobiście. Fora tematyczne (np. rcauto.pl), :szukaj: , :google: itp. Tak przy okazji - RTR SAVAGE X 4.6 kosztuje w sklepie firmowym koło 1600. Rence opadywujom, jak nie Spitfire, to Nitro-Monster-Trucki... :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.