grzegorz0812 Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Witam od jakiegoś czasu nosze się z zamiarem złożenia rc Savage X 4.6 oczywiście z fabrycznych częsci tuningowych ponieważ nie stać mnie na wydanie ok 2000 zł. na to.Zdaje sobie sprawe z faktu że wyniesie mnie to drożej,ale ta satysfakcja !!!! no i nie zalezy mi na czasie więc moze to trwać kilka miesięcy. Dopiero wdrażam sie w temat więc tu pytanie do kolegów czy za pomocą internetu kompletny laik może coś takiego dokonać?. No i czy ktoś mądry mógł by mi przygotować listę częsci do takiego modelu i namiary na konkurencyjne ceny.
klodzik Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Opublikowano 31 Sierpnia 2009 :shock: Dobre!!! Jeśli nie stać Cię na wydanie 2000 zł a stać Cię na wydanie 300 zł to kup auto na Allegro. Pojeździsz, a jak Ci się zepsuje - nasz sporo wolnego czasu - ponaprawiasz
Kwasiu Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Składanie z części wyniesie Cię na pewno parę razy drożej niż to 2000zł.
MiQ27 Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Opublikowano 31 Sierpnia 2009 grzegorz0812, jesteś zielony w temacie i chcesz od razu zmontować od zera takiego potwora, w dodatku spalinówkę. czy za pomocą internetu kompletny laik może coś takiego dokonać?Oczywiście, że może. Po miesiącu czytania o samochodach laik będzie miał jako takie rozeznanie w temacie i przestanie być laikiem. Fora tematyczne (np. rcauto.pl), :szukaj: , :google: itp. czy ktoś mądry mógł by mi przygotować listę częsci do takiego modelu i namiary na konkurencyjne cenyOczywiście, Ty sam osobiście. Fora tematyczne (np. rcauto.pl), :szukaj: , :google: itp. Tak przy okazji - RTR SAVAGE X 4.6 kosztuje w sklepie firmowym koło 1600. Rence opadywujom, jak nie Spitfire, to Nitro-Monster-Trucki... :roll:
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.