Kacperkrzyz Opublikowano 9 Września 2009 Autor Opublikowano 9 Września 2009 Odp:Jak się zęby popsują to trzeba zaleczyć,a jak nie kupie tych rzeczy to nic mi nie będzie. A z tym limitem to tylko na niektóre rzeczy,gdybym np. na skuter zbierał to by było inaczej. Z tym że posłuży nam długi czas to też przekonywałem,ale oni myślą że jak raz mi się to skrzydło rozbije to już w ogóle,i nadajnik do wyrzucenia.A to przecież tylko styropian,naprawić rozbity model to koszt około 20zł.
oribi Opublikowano 9 Września 2009 Opublikowano 9 Września 2009 Odp:Jak się zęby popsują to trzeba zaleczyć,a jak nie kupie tych rzeczy to nic mi nie będzie. A z tym limitem to tylko na niektóre rzeczy,gdybym np. na skuter zbierał to by było inaczej. Z tym że posłuży nam długi czas to też przekonywałem,ale oni myślą że jak raz mi się to skrzydło rozbije to już w ogóle,i nadajnik do wyrzucenia.A to przecież tylko styropian,naprawić rozbity model to koszt około 20zł. pokaz im to forum i zaprezentuj jakie ludzie modele tu robią i co można do takich modeli w przyszłości wsadzić a ojca przekonaj lotami FPV - na pewno się napali (pokaż mu quadrocopter i powiedz, że sąsiadki będzie mógł kamerką podglądać - zupełnie oszaleje )
Kacperkrzyz Opublikowano 9 Września 2009 Autor Opublikowano 9 Września 2009 Loty FPV fajna sprawa,tylko ja chce zminimalizować koszty a nie powiększyć.A z tym podglądaniem to przesadzasz... .Jak kupie to już wymyśliłem.Teraz mi tylko doradźcie co kupić,czy ten silnik,smigło i serwa były by dobre?ewentualnie jeszcze link do odbiornika dajcie jakiś(jakiś z 4-6 kan) w miarę tani.
malinn Opublikowano 9 Września 2009 Opublikowano 9 Września 2009 Podepnę się pod temat. Isolot doszedł cały i zdrowy . Daj znać jak wyszedł i jak lata, też go mam ale przerabiam na 1,1m. Napęd e-max 2228 , lipol 3s 1300mah , regiel 25a , 2xhtx900 ;-)
Kacperkrzyz Opublikowano 9 Września 2009 Autor Opublikowano 9 Września 2009 Tu znalazłem nowy pakiet 3s 20C 1600mAh turnigy za 60zł.link A tu nowy pakiet 3s 20c 1300mAh link Ten 1600 mAh jest tylko o 1zł droższy od tego 1300 mAh i waży tylko 20g więcej.Jest jakiś gorszy albo ma wady?Bo jeżeli nie to ten 1600 mAh bym kupił.
cobra Opublikowano 9 Września 2009 Opublikowano 9 Września 2009 Dla mnie firma Turnigy znana i sprawdzona, chociaż z ich pakietami się nie spotkałem. Według mnie, można z tymi pakietami zaryzykować. Cena też nie jest zła, w porównaniu do HK: pakiet 1600
Kacperkrzyz Opublikowano 9 Września 2009 Autor Opublikowano 9 Września 2009 Więc kupię na razie aku,pomożecie dobrać ładowarkę do tego 1600 mAh?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.