Jero103 Opublikowano 2 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 Witam, mam na imię Piotrek, mam 32 lata, modelarzem jestem niemal od urodzenia;-) (z przerwami). Pozdrawiam wszystkich forumowiczów. Po porannej wpadce :roll: już regulaminowo witam wszystkich i proszę o przyjęcie w szeregi internetowych modelarzy. Postaram się nie sprawić więcej kłopotów :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 2 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 witaj i poczytaj regulamin ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jary14 Opublikowano 2 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 Po porannej wpadce :roll: Chyba nie ma osoby, której się nie zdarzyła. Witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 2 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 2 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 witamy kolejnego uzytkownika tego wspanialego forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.