Motylasty Opublikowano 3 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2009 Otrzymałem w treści ogłoszenie następujące. Witam, Zwracam się z prośbą o umieszczenie niniejszego zaproszenia na Forum na wzięcie udziału w prezentacji swoich modeli RC w czasie imprezy modelarskiej w Muzeum Lotnictwa Polskiego w Krakowie. Osoby zainteresowane pokazaniem w akcji swoich latających lub jeżdżących modeli RC w czasie Międzynarodowego Konkursu i Wystawy Modelarskiej jakie odbędą się w najbliższy weekend w Muzeum Lotnictwa Polskiego w Krakowie proszę o kontakt. Dla pokazów modeli RC zostanie zabezpieczone specjalna strefa. W przypadku zainteresowania proszę o kontakt mailowo maciej.madej@muzeumlotnictwa.pl lub telefonicznie 501 402 385. Jest możliwość negocjacji warunków uczestnictwa w takim pokazie, w tym możliwości zakwaterowania z soboty na niedzielę. Pozdrawiam Maciej Madej Muzeum Lotnictwa Polskiego Zamieszczam ku chwale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sudik Opublikowano 4 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2009 Jeśli można wiedzieć w która sobotę i niedzielę owy pokaz będzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pppd Opublikowano 4 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2009 ...jakie odbędą się w najbliższy weekend... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sudik Opublikowano 4 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2009 No tak czytanie ze zrozumieniem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sudik Opublikowano 7 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 Był ktoś :?: Wiem, że post pod postem ale chcę odświeżyć temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
From_heaven Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 Ja byłem i jeszcze dwóch kolegów (Formica i Mataj). W sumie było bardzo przyjemnie, jako helikopterowcy zapoznaliśmy się z pilotami policyjnych śmigłowców, które mają bazę w muzeum. Wykonaliśmy kilka lotów, tylko niestety wiało niemiłosiernie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.