CountryMama Opublikowano 3 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2009 Jak kultura i obyczaj nakazuje wita Was Baba, której latać się zachciało. Wraz moim ślubnym Gagatkiem latamy sobie na polskim niebie w okolicach Warszawy. Mam już swoje latka za sobą. Z resztą Baby o wiek się nie pyta. A mój mąż, pilot od siedmiu boleści (dobrze że chociaż niezły modelarz, hehehe), jest już w połowie drogi do Bramy co jej strzeże Św. Piotr. A tak na poważniej to mam na imię Monika. Mój mężulo zachęcił mnie do latania a ja głupia, poprostu się zgodziłam. Ale tylko na zdrowie mi to wyszło. Pozdrawiam. Monia, CountryMamą zwana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 3 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2009 Witamy witamy ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 3 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2009 Powitac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motylasty Opublikowano 3 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2009 No to mamy następną laskę na forumie. Witaj Kobieto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 3 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2009 A czołem A w których okolicach Warszawy latacie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CountryMama Opublikowano 3 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2009 A na dawnym poligonie w Wesołej i w okolicach Ciecieszewa. Jak na razie do Chobotu jeszcze nie dotarliśmy. :faja: Pozdrawiam.Monia. P.S. Dzięki za "laskę" ! Hehehehe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barlu Opublikowano 3 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2009 Nie zapomnijcie dodać że pierwsza chyba u nas, co lata czynnie Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaliN Opublikowano 3 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2009 Nie zapomnijcie dodać że pierwsza chyba u nas, co lata czynnie Witam A nie zapomniałeś o jednej ?? Motylasta Witam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-==PEGAZ==- Opublikowano 4 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2009 Howdy CountryMama ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.