slawko_k Opublikowano 4 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2009 Witam. Ma ktoś? Może coś napisać? Są jakieś kłopoty np z bindowaniem jak miała poprzednia seria cena atrakcyjna w stosunku do Assana. czekam na opinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ragi Opublikowano 5 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2009 Witam, nikt nie odpowiada, więc pozwolę sobie wkleić cytat ogólnie odpowiadający na pytanie :wink: Janosik72, z Coroną FSSS były niewąskie kłopoty - dlatego znikła z HC. Corona DSSS (a jest już V2) jest w porządku. (http://pfmrc.eu/viewtopic.php?t=19433&highlight=dsss) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiQ27 Opublikowano 5 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2009 Jako że cytat jest ode mnie, to chciałem tylko zaznaczyć, że zdanie wyrobiłem na podstawie "Reviews" z HC i opinii tego gościa - http://www.rcmodelreviews.com/corona_dsssv2.shtml Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ragi Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 Witam! Jako, że urodziny już niedługo, zastanawiam się, czy jest ktoś używający tego modułu? Jeśli ktoś jest to proszę o opinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamyczek_RC Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 Warto poczytać sobie opinie tego gościa. Pisze przystępnie i rzeczowo. dodatkowo pozwala zrozumieć róznice w działaniu tych systemów...a podsumowujac : 1. JR 2. SPEKTRUM 3. FUTABA A Coronie spadła korona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiQ27 Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 Uściślając - SPEKTRUM to też jest JR. To tylko nazwa handlowa systemów produkowanych dla HorizonHobby. Tak samo jak Graupner|JR, z tym, że dla Graupnera robią inny protokół transmisji (IFS). Avatar będzie niedługo, na razie nie dysponuje twarzą w wersji elektronicznejSkaner płaski masz gdzieś w pobliżu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.